Om företaget!

Vi som driver och äger Förskolan Hackspetten i Linköping AB är Anna Reinhed (Förksolechef) och Peter Ericsson (VD)
Våra vägar korsades när Peter som då var ordförande i den ekonomiska föreningen, anställde Anna som Förskolechef i det dåvarande Personalkooperativet.
Samarbetet kändes fantastiskt spännande och det utvecklads vartefter åren gick. 2013 startade Vi det Aktiebolag som i dagsläget rymmer våra 2 förskolor.

Anna är Förskollärare sedan många år tillbaka. Är gift med Mattias och har 5 barn i åldrarna 4-18 år. Lever ett aktivt liv med familjen och har ett brinnande intresse för hästsport. Efter ett antal år inom Restaurang och Kosmetikabranchen i Stockholm vände familjen tillbaka till Linköping och det kändes väldigt aktuellt att gå tillbaka till Förkskolevärlden.

Många tankar och erfarenheter om ”hur man vill att det ska vara, men också hur man vill att det inte ska vara” har lett fram till den vision vi arbetar efter idag.
Något som känns väldigt aktuellt i dagens samhälle, där mycket har en tendens att bli stort och anonymt är att få vara ”Den Lilla Förskolan med det STORA hjärtat”. Där flexibilitet och den enskilda individen ges utrymme att växa.

Peter Ericsson